Hírek

Otthona értékét, komfortját rontják a vizes falak? A felújítás kezdődjön a vízszigeteléssel, ehhez hatékony megoldást kínálunk ügyfeleinknek!

Sok épület érintett a vizes falakkal kapcsolatban. Egyes esetekben kifejezetten rontja ez az állapot az ingatlan komfortját, értékét.

A nedves falak esztétikailag, és egészségügyi szempontból is károkat okoznak, elég csak a penészre gondolni, ami miatt egyre inkább élhetetlenek lesznek a körülmények.

Természetes, hogy az érintettek megelégelik ezeket az állapotokat, és belefognak a felújításba. Elsősorban olyan dolgokban látják a hatékony megoldást, mint a falak kezelésében és az újrafestésében.


A vizes falak szigetelésével anyagi és egészségügyi szempontból is jól járhat. Teremtse meg a kiegyensúlyozott élethez megfelelő körülményeket velünk!

Ahhoz, hogy egy ingatlan élhető legyen, és ezáltal az ember élete is kiegyensúlyozott legyen, nem elegendők az ízléses bútorok, vagy az, hogy különböző dekorációk díszítsék a belső tereket. Az első és legfontosabb, hogy a ház szerkezete, vízszigetelése megfelelő állapotban legyen, ugyanis ezek elengedhetetlenek a jobb életkörülmények kialakításához.

Sajnos bizonyos ingatlanoknál hiányos vagy régi falszigeteléssel lehet találkozni, ami miatt vizesedés alakulhat ki. A nedves falak rengeteget rontanak az összképen, arról nem beszélve, hogy egészségügyi és anyagi szempontból is kellemetlen helyzeteket eredményeznek.