Az utólagos vályog fal szigetelés javít az épület állapotán

fal injektálás, falszigetelés, injektálás, utólagos falszigetelés, vályog fal szigetelése

A vályogból épített ingatlan állapotán is lehet javítani. A vályog fal szigetelésével az épület szintet tud lépni a komfortosság tekintetében is.

A vályogfalakból álló épületekkel szemben sokaknak vannak fenntartásai. Tény, hogy vannak jó és rosszabb tulajdonságai is a vályognak, de nem véletlenül alkalmazzák építőanyagként már régóta. Sajnos önmagában a vályog nem képes ellenállnia talajvíznek, nedvességnek, ez pedig komoly károkat okoz a falakban, az épületben . A jó hír, hogy a vályog fal szigetelése is kivitelezhető.

A vályog falak mögött könnyen egészségtelen lesz a levegő, ha hiányzik a vízszigetelés, mert a párát is gyorsan magukba szívják a falak. Ha hiányzik a vízszigetelés, az gondot jelent, mert a vályog rendkívül kényes a nedvességre. Ez persze azzal jár, hogy nedves, penészes felületek alakulnak ki. Hosszú távon a nedvesség a  burkolatot, a bútorokat is tönkreteszi, nem csak a  falakat. A vályog természetes anyaga, ami iszap, agyag és homok is jól reagál a szigetelésre, ez alatt a vízszigetelést és a hőszigetelést is értjük. A kettő együtt már képes a vályogházaknak is magasabb szintű komfortot kölcsönözni.

A vályog falak szerkezete nem egyezik meg a tégla falakéval. Az utólagos vízszigeteléshez ezért az alap mélységét is meg kell vizsgálni. Szóba jöhet, vegyi vagy mechanikus szigetelés, tehát az injektálás és a lemez beültetés is acélból. A vályog fal szigetelése injektálással például rendkívül gyorsan és felfordulástól mentesen kivitelezhető utólagos szigeteléssel.

Amennyiben szüksége van a szakembereink munkájára ahhoz, hogy az ingatlana még komfortosabb és élhetőbb lehessen, keressen minket bizalommal! Állítsa meg az épület állapotának a romlását, gondoskodjon arról, hogy a falakon belül minden évszakban kellemes legyen élni! A  falak vízszigetelését csak bízza ránk, hiszen mi nemcsak tudjuk, hogy mi a teendő, de kiválóan teljesítjük is ezt a feladatot! A kollégáinkkal kapcsolatba lépve, azonnal igényelni tudja az Önnek szóló ajánlatunkat szigetelésre.