Injektálással megszabadulhat az örökös küzdelemtől a penész ellen!

fal injektálás, injektálás, utólagos falszigetelés, vízszigetelés

Injektálással egycsapásra megszüntetheti a falak nedvesedését, ezáltal megszabadulhat a rengeteg problémát okozó penészedéstől. Korszerű megoldás, Önnek! 

A falpenész sokaknak okoz problémát. Nem elég, hogy elcsúfítja a falakat, egészségtelenné teszi a levegőt, még nehéz is tőle megszabadulni és még nehezebb végeleges megoldást találni ellene. Rengeteg küzdelem, idő és energia megy el az örökös harccal: a felületet alaposan be kell fújni penészölővel, majd letörölni, de mindezt úgy, hogy lehetőleg ne lélegezzünk be a gázból, nem beszélve arról, hogy ezek után újra is kell festeni. Szerencsére van ennél sokkal egyszerűbb megoldás, ami alapjaiban szünteti meg a problémát, mégpedig a fal injektálás

Az injektálás egy népszerű és hatékony falszigetelési eljárás, aminek köszönhetően véget vethetünk a falak nedvesdésének. Ezzel egyúttal a penész számára ideális táptalajt is megszüntetjük, így amint kiszárad a fal, a penész szép lassan eltűnik. A falszigetelés injektálással végleges megoldást jelent, utána érdemes újrafesteni a falat, hogy a penész maradék nyoma is eltűnjön, de nem kell többé attól tartanunk, hogy újra megjelenik. Egy sor problémától szabadulhatunk meg így, hiszen nem kell többet időt és energiát áldoznunk a penész időszakos eltüntetésére. 

Természetesen az injektálásnak magasabb a költsége, mint egy doboz penészölőnek, azonban bárki beláthatja, hogy hosszú távon jobban megéri beruházni, hiszen egy szebb, komfortosabb és nem utolsó sorban egészségesebb otthont varázsolhatunk vele a penészes falú, dohos levegőjű ingatlanból. Mindenképp érdemes fontolóra venni és ha tehetjük, akkor élni a lehetőséggel! 

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik fal injektálásban, de ügyfeleink még többféle módszerben is számíthatnak ránk az utólagos vízszigetelés kapcsán. Kedvező áron, rövid határidővel dolgozunk. Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére!