Acéllemez szigeteléssel több évtizedes biztonságot nyer!

acéllemezes szigetelés, falszigetelés, utólagos falszigetelés

Az acéllemez szigetelés az utólagos falszigetelés egyik módja. A vizesedő falak állapota menthető, ha a vízszigetelést jól választják meg.

A vizesedő falak minden ingatlantulajdonost megrémisztenek, mert sokan tartanak a hiábavaló küzdelemtől a vizesedés megszüntetése ellen. Ahol egyszer felbukkant a vízfolt, ott csak nehezen lesz újra száraz az épület falainak aló része. Létezik teljesen megbízható módszer az utólagos falszigetelésre? Mi azt mondjuk, hogy létezik, ez pedig nem más, mint az acéllemez szigetelés. Az acéllemez szigetelés elkészítéséhez valódi acélból készült lemezeket használnak fel, ez garantálja, hogy a víz ne tudjon átjutni a vízszigetelésen és ismét bejutni a falakba. A házfal alsó részében vízszintesen jelölik ki a szigetelés helyét, ahová beillesztik a lemezeket. Az acéllemez szigetelés kivitelezése talán nehézkesnek hangzik, mégis rövid időt vesz igénybe. Pár nap elég a megbízhatóan működő acéllemez szigetelés befejezéséhez, ha egy átlagos méretű házat veszünk alapul.

Az acéllemez szigetelés beépítését követően természetesen nem azonnali a száradás, meg kell várni, hogy a falakból eltűnjön a víz, ami az állapotuktól függően pár hónap, de fél év is lehet. Ezt követően azonban évtizedeken át szárazak maradnak az épület falai, köszönhetően az acéllemez szigetelés hatékonyságának.

Az ügyfélkörünk olyan ingatlan tulajdonosokból áll, akik meg szeretnék óvni a pusztulástól a befektetéseiket, az otthonukat. Ebben tudunk szakmai segítséget nyújtani, méghozzá olyan megoldással, ami hosszú távra szóló eredménnyel jár. Az általunk használt technológiával szinte minden vizesedést meg tudunk szüntetni, az ingatlan építőanyagától függetlenül. Ha szeretne végleg megszabadulni ettől a fajta problémától, hívjon minket! Döntsön olyan szakemberek mellett, akik valóban értékelhető munkát végeznek és az ügyfeleknek nem okoznak csalódást! Az utólagos falszigeteléshez egyedi árajánlatot készítünk az érdeklődőknek, ha kapcsolatba lépnek velünk valamelyik elérhetőségünkön!