Felújítás? Kezdje a munkálatokat az utólagos vízszigeteléssel!

acéllemezes szigetelés, lemezes vízszigetelés, utólagos aljzatszigetelés, utólagos falszigetelés, utólagos pinceszigetelés

Otthona értékét, komfortját rontják a vizes falak? A felújítás kezdődjön a vízszigeteléssel, ehhez hatékony megoldást kínálunk ügyfeleinknek!

Sok épület érintett a vizes falakkal kapcsolatban. Egyes esetekben kifejezetten rontja ez az állapot az ingatlan komfortját, értékét.

A nedves falak esztétikailag, és egészségügyi szempontból is károkat okoznak, elég csak a penészre gondolni, ami miatt egyre inkább élhetetlenek lesznek a körülmények.

Természetes, hogy az érintettek megelégelik ezeket az állapotokat, és belefognak a felújításba. Elsősorban olyan dolgokban látják a hatékony megoldást, mint a falak kezelésében és az újrafestésében.

Az igazság az, hogy mindezeknek önmagukban nincsen túl sok értelme, hiszen a probléma gyökerét, a falvizesedést kell megállítani, így mindenképp utólagos vízszigeteléssel kell kezdeni a munkálatokat.

Miért kell a vízszigeteléssel kezdeni a munkálatokat?

Sokan értik és látják a nedvesség károkat, mégsem ezzel kezdik a munkálatokat, hanem például a falak újrafestésével.

Ilyenkor előkerülhetnek a különböző felületkezelő anyagok is, amelyekről azt gondolnák egyesek, hogy majd egyúttal ezzel orvosolhatják is a problémát.

Azért kell a vízszigeteléssel kezdeni a munkát, mert így a probléma gyökere, a falnedvesség fog megszűnni. A festéssel ezt nem lehet megoldani, elég hamar újból jelentkezhet a probléma, vagyis a munka kezdődhet elölről.

A mai alapanyagárak ismeretében ez óriási pazarlás lenne, és még plusz kiadások is felmerülhetnek, mert ismét muszáj megvenni a festékeket. Ilyen körülmények között meglehetősen megterhelő újra a falakon dolgozni.

A különböző nedvességformák ellen az utólagos vízszigetelés nyújt megoldást

Utólagos vízszigetelés

Nem ritka, hogy az ingatlantulajdonosok inkább a hőszigetelésre fókuszálnak egy felújítás során, pedig a vízszigetelés legalább ugyanolyan lényeges, ha nem fontosabb tényező.

Az épületeket több helyről is érheti nedvesség, elég csak a talajvízre, heves csapadékra gondolni, amik igencsak próbára tehetik az ingatlanok szerkezetét.

Ha rendelkezésre áll szakszerűen kivitelezett vízszigetelés, akkor az épületszerkezet nem szenvedhet kárt hosszú távon a nedvesség miatt.

Elég tanulságos adat, hogy az építőipari károk jóval több, mint felét a hiányos, vagy régi vízszigetelés okozza. Nem érdemes várni a munkálatokkal, mert a vizesedés önmagában nem fog megszűnni, semmilyen házi praktika nem segíthet ezen az állapoton.

Hogyan segít a lemezes vízszigetelés?

A lemezes vízszigetelés napjaink egyik legkedveltebb megoldásai közé tartozik. Ez a módszer nagyon egyszerű elméleten alapszik, ugyanis a felhasznált acéllemezek meggátolják, hogy a fal kapillárisaiból a nedvesség folyamatosan utánpótlást kapjon.

szerkezet így valóban ki tud száradni, vagyis megszűnik a nedvesség, ezután pedig már bátran lehet festeni, falat dekorálni, mert a végeredmény tartós lesz. Nem pereg le egyhamar a festék, és a penész megjelenése miatt sem kell aggódni. A környezet tiszta és rendezett, ezáltal az ingatlan visszanyeri értékét, élhetőségét.

Utólagos vízszigetelés

Az utólagos vízszigetelésben általunk szakszerű segítséget kaphat. Megbízható alapanyagok felhasználásával szüntetjük meg az épületek hibáit, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal.

Weboldalunkon minden lényeges információt megtalálhat szolgáltatásunkról, korábbi munkáinkról. A vízszigetelésre bátran tekinthet megtérülő befektetésként is, hiszen hosszú távon garantált a vízmentesség.

Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a feltüntetett elérhetőségeinken, kollégáink készséggel tájékoztatják a részletekről.