Aljzatszigetelés akár utólag is!

pinceszigetelés, utólagos aljzatszigetelés, utólagos falszigetelés

Az utólagos aljzatszigetelés is elvégeztethető, ha szükség van rá, csupán a megfelelő szolgáltatóval kell felvenni a kapcsolatot.

Az aljzatszigetelés akár utólag is elvégezhető, és viszonylag gyakran van rá szükség, hiszen a régi aljzatszigetelés cseréjét is ugyanezzel a módszerrel szokás kivitelezni. A pince ugyanis könnyen beázhat az elhasználódott, vagy épp hiányzó aljzatszigetelés miatt, és akár komoly szerkezeti károk is keletkezhetnek a víz pusztítása nyomán.

Az épületek talajvíz elleni védelme rendkívül fontos, hiszen a nedves környezet hatására gombák telepedhetnek meg, a vakolat leválhat, de akár az épület szerkezeti integritása is veszélybe kerülhet. Az épület helyszíne ugyan megválasztható, azonban a talajvíz szintjére nincs semmilyen ráhatásunk, ami ráadásul akár egyik napról a másikra is képes lehet megváltozni, ezáltal veszélybe sodorva az épületeket, ám a megfelelő aljzatszigeteléssel elejét vehetjük a problémák kialakulásának.

Az aljzatszigetelés célja a nedvesség elszigetelése, az ingatlan használatát és szerkezetét rontó tényezők kiküszöbölése, de kiemelt szerepet játszik az épület tartósságának növelésében is, valamint a falak hőtartását is javítja azáltal, hogy nem engedi azokat átnedvesedni; a víz ugyanis jó hővezető, és a fűtéssel előállított hő a falakon át távozik, ha azok nedvesek.   

Amennyiben minden téren szeretne gondoskodni az otthona biztonságáról, és a költséghatékony fenntartása is lényeges, vizsgálja meg a pincét és a falakat, majd, ha nedvesedést tapasztal, keressen fel bennünket! Cégünk kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával, korszerű eljárással, rövid határidőn belül vállalja az utólagos aljzatszigetelés elkészítését, de az utólagos fal- és pinceszigetelést is ránk bízhatja. Precíz munkát végzünk, így biztos lehet az utólagos aljzatszigetelés tartósságában, és nem kell tartania a beázástól. Válasszon Ön is bennünket, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az aljzatszigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!