Acéllemezes szigetelés mellett lesz értelme a felújításnak

acéllemezes szigetelés, lemezes vízszigetelés, utólagos falszigetelés, vízszigetelés

Szeretne végre szép és tiszta ingatlanban élni? A felújításnak csak akkor van értelme, ha megfelelő vízszigetelés áll rendelkezésre, keressen bennünket!

Vízszigetelés nélkül nincs eredményes felújítás

Sokan hosszabb ideje küzdenek a penésszel, salétromosodással, amik nem csupán esztétikailag okoznak gondokat, hanem az egészség szempontjából is. A pergő vakolat szintén sok kényelmetlenségért felelős, ilyen környezetben pedig érthető, hogy igen lehangoló létezni is. A többség mindenképp a felújításban látja a megoldást, így a falak új külsőt kaphatnak, azonban mielőtt az emberek belevágnának a munkálatokba, célszerű jobban megvizsgálni a probléma gyökerét.

Ezeket a kellemetlenségeket a vízszigetelés hiánya okozhatja. Ameddig nem történik meg szakszerűen az utólagos szigetelés, addig tulajdonképpen teljesen felesleges belefogni bármilyen falfestésbe, helyrehozatalba, mert a vizesedés újból bajt fog eredményezni. A penész ismét megjelenik, vakolat is le fog peregni, ezért elölről kezdődhetnek a munkálatok.

Az, hogy a felújítást rövid időn belül, újból meg kell ismételni, igen kellemetlen, elég csak az anyagi tényezőkre gondolni. A plusz kiadások megterhelhetők lehetnek, különösen mostanában, amikor az alapanyag, festék árak megnövekedtek, így a korábbinál magasabb összegekkel is lehet számolni. Ennek alapján előnyösebb, ha az érintettek elsőként a vízszigetelést helyezik előtérbe, és csak ezután foglalkoznak a további munkálatokkal.

Miért az acéllemezes szigetelés lesz a legjobb választás?

lemezes-szigeteles

Manapság sokféle lehetőség áll rendelkezésre a vízszigeteléssel kapcsolatban. Az egyik leghatékonyabb alternatívát egyértelműen a lemezes szigetelés biztosítja. Azért javasolják gyakran a szakemberek, mert az acéllemez képes távol tartani azt a felszivárgó talajvizet, amely okozója a penésznek, egyéb kellemetlenségeknek. A rozsdamentes, krómmal ötvözött acéllemezek gondoskodnak arról, hogy a fal természetes úton tudjon kiszáradniHosszú távon biztosítják a ház vízmentességét, így pedig nem fordulhat újból elő a penész vagy a salétrom.

Ez az eljárás elsősorban a szabad fugasorral rendelkező épületeknél biztosíthat hatékony végeredményt. Sokan aggódnak amiatt, hogy a munkálatok idejére ki kell költözniük az ingatlanból, ami több energiát, időt és pénzt emésztene fel. A lemezes szigetelésnél ezzel sem kell számolni, mert maximum tíz centis sávban kell bontást végezi a vakolatnál, ez pedig nem követeli meg azt, hogy az emberek kiköltözzenek a házból. Nincsenek körülményes megoldások, az eljárás egyszerűen, mégis hatékonyan tud segíteni, általa hamar élhető ingatlant lehet kialakítani.

Mit nyerhet az acéllemezes szigeteléssel?

lemezes-szigeteles-2

Fontos tisztázni azt, hogy mit nyerhetnek az ingatlantulajdonosok ezzel a lépéssel. Ami a legfontosabb 

az, hogy a ház visszakapja az értékét, hiszen egy megfelelő vízszigeteléssel rendelkező otthon sokkal vonzóbb lehet egy esetleges eladás során. Ezeknek a házaknak kifogástalan a komfortjuk, könnyen fenntarthatók, ez pedig napjainkban rendkívül lényeges szempontok.

Nőnek az energiaárak, szakemberek munkadíjai, az alapanyagokról nem beszélve. Jelentős összegeket felemészt egy olyan ingatlan, aminek vizesek a falai, így nem lehet rendesen kifűteni, állandó javításra szorul. Egy idő után óriási terhelést okozhat ilyen ingatlanokat fenntartani, ezáltal a stabil pénzügyi háttértől is elbúcsúzhatnak a tulajdonosok. Mindezek alapján nem célszerű halogatni a vízszigetelést, mivel még jelentős összegektől is eleshetnek az érintettek.

Bízza mihamarabb szakemberekre az acéllemezes szigetelést, csapatunk gondoskodik a szakszerű kivitelezésről! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.