Nedves falak szigetelése anyagi és egészségügyi okokból

falszigetelés, utólagos falszigetelés

A nedves falak szigetelésének fontossága egészségügyi szempontból

A nedves falak alapvetően felelősek lehetnek a rossz közérzetért, vagy akár a rendszeres fejfájásért is. A befelé is párolgó falak miatt a levegő minősége romlik, emiatt pedig kifejezetten kellemetlen lehet az ingatlanban tartózkodni.

vizes szerkezeten jelentkezik a penész is, ami rendkívül súlyos szövődményekért lehet felelős. Különösen azon személyek vannak kitéve a penész veszélyeinek, akiknek már alapvetően van valamilyen betegségük, vagy le van gyengülve az immunrendszerük.

légutak mellett a szem, tüdő, bőr is irritációt kaphatnak ebben a környezetben, ez pedig egy idő után a mentális állapotra is hatással van. Az embernek könnyen kialakulhat egy állandó betegségérzet, így pedig nehéz kiegyensúlyozott életet kialakítani.

A gyógyszerek, kezelések, sok időt, energiát és pénzt emésztenek fel. Ha az ember nyugodt, egészséges életet szeretne kialakítani magának, ahhoz mindenképp hozzájárul a szakszerűen szigetelt, igényes otthon is.

A vizes falak szigetelésének fontossága anyagi szempontból

nedves falak szigetelése

Bizonyos esetekben az emberek újravakoltatják a falakat, abban reménykedve, hogy így a penészt, és az egyéb esztétikai hibákat el lehet tüntetni. Hiába történik meg a körültekintő munka, ameddig nem történik meg a falszigetelés, addig nincs miben reménykedni.

Egy idő után a kikristályosodás miatt a vakolat csak lehullik, így pedig egyáltalán nem volt értelme a felújításnak. Az egyén anyagi szempontból is hátrányba kerül, mert teljesen feleslegesen költött a szakemberek munkadíjára, alapanyagokra.

Ennek alapján a falszigetelés a pénztárcát is kíméli. Csak egyszer kell költeni a kivitelezésre, ezután pedig a szigetelőanyagok éveken át védik a káros tényezőktől a szerkezetet. Ezután már nyugodtan lehet vakolni, falat színezni, mert a festék nem fog leperegni, sokáig a helyén marad. 

A szakszerű falszigetelés a valódi megoldás a problémára

Sokféle szigetelési eljárásról lehet hallani napjainkban, azonban fontos, hogy szakember segítsen kiválasztani az adott esetben ideális kivitelezési formát.

vizes falak szigetelése

Akik ezen a területen dolgoznak, tisztában vannak azzal, hogy az adott szituáció pontosan milyen eljárást követel meg. A profik ismerik az alapanyagokat, amiket szakszerűen, a követelményeknek megfelelően tudnak alkalmazni.

Keressen bennünket a vizes falak szigeteléséhez, szüntessük meg együtt a problémát az egészsége és pénztárcája érdekében, így semmilyen formában nem vállalhat anyagi terheket!

Ügyfeleinknek kedvező feltételek mellett biztosítjuk a munkát, garantáljuk, hogy nem lesz panasz a minőségre.

Weboldalunkon minden lényeges információhoz hozzájuthat rólunk és az általunk kínált eljárásokról.

Ha szeretne kérdezni, vagy ajánlatra lenne szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a feltüntetett elérhetőségeinken, igyekszünk mindenkinek válaszolni.