Utólagos falszigetelés, amihez nem kell kiköltözni

acéllemezes szigetelés, falszigetelés, injektálás, lemezes vízszigetelés, utólagos falszigetelés, vízszigetelés

Szeretné, ha otthona komfortos és élhető lenne? Keressen bennünket a falszigetelésért, amihez gyors, hatékony opciót kínálunk az ügyfeleknek!

A vizes falak veszélyeiről, amit nem old meg a falfestés

Sokan élnek olyan ingatlanban, aminek a falai folyamatosan vizesednek. Ennek oka gyakran a falszigetelés hiánya, azonban azért is fennállhat ez a probléma, mert a régi szigetelés már nem képes védeni a szerkezetet a nedvességgel szemben.

A vizes falak számtalan veszélyt rejtenek magukban. Tönkretehetik a ház szerkezetét, ezen kívül a penészedésért is felelősek lehetnek, ami pedig komoly egészségügyi kockázatokat is eredményezhet. A penész miatt allergia, légúti megbetegedések is felmerülhetnek, hosszú távon súlyosabb állapotba is kerülhetnek a házban élők. A kezelések, gyógyszerek anyagilag is megterhelhetik az érintetteket.

Egyesek úgy próbálják felvenni a harcot a vizes falakkal, hogy évenként megismétlik a tisztasági festést, azonban ezzel nem lehet javítani a helyzeten. A penész újból megjelenhet, és csak úgy lehet tőle megszabadulni, ha megtörténik az utólagos falszigetelés.

A rendszeres festés nem tudja megakadályozni, hogy a falak ne szívják magukba a nedvességet. Ez esetben úgy viselkednek, mint a szivacs: a környezetből érkező nedvességet, vizet maradéktalanul képesek magukba szívni, ezt pedig egy egyszerű tisztasági festés nem tudja megakadályozni.

lemezbeulteteses-falszigeteles-2

Az erre fordított összeg ebben a formában nem térül meg, így inkább szakembereket kell felkérni az utólagos falszigetelésre.

Falszigetelés, amihez nem kell kiköltözni

Nem ritka, hogy egyesek azért várnak sokáig az utólagos falszigeteléssel, mert azt gondolják, hogy a munkálatok idejére ki kell költözniük az otthonukból. Várják a megfelelő pillanatot, amikor alkalmas lesz számukra ez az élethelyzet, ami valóban sok szervezést és feladatot követel meg. Érthető, hogy egyesek ezt nem tudnák azonnal vállalni, azonban már létezik olyan technológia, ami mellett el lehet felejteni az ilyen kényelmetlenségeket.

Az utólagos falszigetelés lemezbeültetéssel igen népszerű megoldásnak számít, nem véletlenül, hiszen a munkálatok ideje alatt nem kell semmilyen kellemetlenséggel kompromisszumot kötniük az ingatlantulajdonosoknak. A munkálatokat úgy is meg lehet oldani, hogy az emberek a házban maradnak, így nincs plusz feladat, és még a kiadásokat is lehet mérsékelni.

Mit kell tudni a lemezbeültetéses falszigetelésről?

lemezbeulteteses-falszigetelesAz eljárás során acéllemezek kerülnek a falba, amelyek képesek elzárni a víz útját a falszerkezeten belül. Ebben a formában az természetes úton szárad ki, nem tehet többé kárt a nedvesség. A technológiának köszönhetően pontosan a probléma gyökerét lehet megszüntetni, így később van értelme a tisztasági festésnek, amit ezután nem kell évente megismételni. Nincs penész, kellemetlen szag, az ingatlan tiszta és élethő lehet.

A lemezbeültetés során nem károsodik a falszerkezet, és a vegyi anyagok miatt sem kell aggódni. A folyamat gyorsan, egyszerűen kivitelezhető, a hatást pedig hosszú távon, gond nélkül élvezhetik az ügyfelek.

Szabaduljon meg Ön is a nedves falaktól, kényelmetlenségek, plusz feladatok nélkül, legyen a megrendelőnk, és segítünk a megfelelő környezet megteremtésében! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról.

Munkánkat körültekintően, lelkiismeretesen látjuk el, garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.