Mik a leggyakoribb hibák az utólagos pinceszigetelés során?

pince szigetelés, pinceszigetelés, szigeteles, utólagos pinceszigetelés

A pinceszigetelés bizonyos ingatlanok esetében igen kényes pont. A régi, vagy hiányos rendszerek nem tudják betölteni rendeltetésszerű szerepüket, ami pedig sajnos előidézhet súlyos és költséges károkat elég gyorsan. Sokan tisztában vannak azzal, hogy mennyire nagy problémák merülhetnek fel, ezért mindenképp foglalkoznak az utólagos pinceszigetelés kérdésével.

Az érintettek többféleképpen próbálják megoldani a helyzetet. Gyakori, hogy annyira gyorsan szeretnének a végére érni a munkálatoknak, hogy nem is igazán néznek utána bizonyos dolgoknak a pinceszigeteléssel kapcsolatban. Így történhet meg az, hogy később kivitelezési hibák merülnek fel, amik miatt meg kell ismételni a procedúrát, vagy kisebb helyreállítással kell számolni.

Gyakori hibák a pinceszigetelés során

1. Nincs előkészítve a felület, terep

utólagos pinceszigetelés

Már csak azért sem célszerű kapkodni, mert így megeshet, hogy még a terep sincsen előkészítve a munkához. Nem ritka, hogy ilyenkor az ügyfelek azt szeretnék, hogy azonnal belevágjanak a kivitelezésbe a szakemberek, azonban a minőségi munkához komoly előkészületekre van szükség.

Éppen ezért megéri teljesen a szakemberekre bízni a feladatot, és nem sürgetni őket a munkában. A kapkodás miatt nem tudnak megfelelően koncentrálni a feladatokra.

Az előkészület során megtörténik a felmérés, illetve kiválasztásra kerül az adott esetben ideális eljárás is, így a végeredmény valóban minden szempontból tökéletes lehet.

2. Szakember nélkül történik a kivitelezés

Sokaknak sajnos az a fontos, hogy minél olcsóbb legyen az utólagos pinceszigetelés, így nem igazán törődnek azzal, hogy pontosan ki is foglalkozik a munkálatokkal. Egy ilyen projektet valódi hozzáértők nélkül lebonyolítani hatalmas kockázatot jelent.

Akik ezen a területen dolgoznak évek óta, kellően ismerik az eljárásokat, így a munkát a legmagasabb színvonalon végzik el. Tanácsokkal látják el az ügyfeleiket, továbbá nagy gondot fordítanak az igényes kivitelezésre.

A szakszerű pinceszigetelés ára hosszú távon, többszörösen is megtérül, elég csak arra gondolni, hogy megszűnnek azok a szerkezeti károk, amik folyamatosan növelték a ház fenntartásával kapcsolatban felmerülő kiadásokat. Megéri ezért foglalkozni, és körültekintőnek lenni a szakemberek kiválasztásakor, ugyanis a valódi hozzáértők garanciát jelentenek az igényes megoldásokra.

3. Nem megfelelő vízelvezetés

utólagos pinceszigetelés

Nem szabad megfeledkezni a vízelvezetésről sem a pince körül. Amennyiben nem történik meg a talajvíz elvezetése, úgy az bármikor kárt okozhat, legyen szó bármilyen típusú szigetelésről.

Valódi hozzáértők közreműködésével, és körültekintéssel meggátolhatók a költséges kivitelezési hibák. Legyen Ön is figyelmes a szakemberek kiválasztásakor, keressen bennünket, és nem érhetik kellemetlen meglepetések!

A weboldalunkon érdemes körbenézni, ahol referenciáinkat is meg tudja tekinteni, így azok alapján már megbizonyosodhat arról, hogy a legmegfelelőbb személyekkel van dolga. A fő célunk az, hogy a megbízások során a legmagasabb színvonalat tudjuk biztosítani a megrendelőknek.

Az élhető, könnyen fenntartható otthon a szakszerűen kivitelezett szigetelésnél kezdődik, erről csapatunk százszázalékban tud gondoskodni.

Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk, és a korrekt pince szigetelés árakra is odafigyelünk, így a szolgáltatás bárki számára könnyedén elérhető. Munkánk eredményét hosszú távon élvezheti majd otthonában. 

Ha szeretne kérdezni, vagy a munkálatokra kérne ajánlatot, forduljon hozzánk bizalommal a feltüntetett elérhetőségeinken, készséggel válaszolunk minden érdeklődőnek.