Válassza az utólagos falszigetelést a hőszigetelés javításához!

Orvosolja mihamarabb a romló hőszigetelés problémáját, keressen minket az utólagos falszigetelésért! Hatékony megoldásaink segítenek ügyfeleinknek.

A nedves falak folyamatosan rontják a ház hőszigetelését

Több ingatlannál is gondot okoz a nedves fal, amit az érintettek jelentős része igyekszik valahogyan orvosolni is. Sokan megpróbálják kiszárítani a falakat úgy, hogy rendszeresen szellőztetnek, emellett fontosnak tartják, hogy adott időközönként tisztasági festés is történjen.

Sajnos ezek csak rövid ideig tudnak segíteni, ráadásul csak úgymond tünetileg kezelik a nedvesség problémát, azt nem tudják megszüntetni. Ebben a formában nem lehet felvenni a harcot a romló hőszigeteléssel sem, amely minden szempontból komoly problémákat eredményez.

Nem nehéz kitalálni, hogy a romló hőszigetelés rendkívül nagy kiadásokkal jár, különösen most a fűtésszezonban. Az ember nem győzi fizetni a magas számlákat, ami anyagilag igencsak megterhelő lehet. A nem megfelelő hőszigetelés rontja a komfortérzetet, az embernek az lehet az érzése, hogy hiába fűti az otthonát, nem tud olyan hőmérsékletet elérni, ami megfelelne számára.

A nedves falak óriási károkat okoznak, éppen ezért fontos, hogy a házi módszerek helyett inkább profik foglalkozzanak a probléma megoldásával. Napjainkban többféle eljárás is létezik ahhoz, hogy meg lehessen akadályozni a további gondokat a hőszigeteléssel kapcsolatban is. Elterjedt alternatívának számít ezen a területen például a lemezes szigetelés.

Acéllemezes szigetelés, ami valóban segít

utólagos falszigetelés, Acéllemez szigetelés

Az acéllemezes szigetelés számtalan esetben bizonyított már, ami azért előnyös választás, mert a lemezek meggátolják a talajvíz felszivárgását. Mivel elzáródik az út, nem tud a nedvesség tovább terjedni a falszerkezetekben, ehelyett azok természetes úton fognak kiszáradni.

A fal tulajdonképpen egy erős, masszív acélkoronát kap. Ez karbantartást nem igényel, az ügyfeleknek a kivitelezés után semmi dolguk nem lesz a lemezekkel. Nem kellenek mérőműszerek, szabad szemmel is tökéletesen le lehet ellenőrizni a végeredményt. A lemezes szigetelés további pozitívuma, hogy valóban hosszú távú megoldást nyújt. Ha még agresszív talajvízről van szó, akkor sincs probléma, mert legalább negyven évre lehet tervezni ezzel az opcióval.

Fontos megjegyezni, hogy az acéllemezes szigetelés csak kapilláris talajnedvesség ellen hatásos. Épületgépészeti víznél, oldalirányból érkező nedvességnél mindenképp más megoldásra van szükség. Ilyen esetekben mindenképp szakemberekkel kell konzultálni, akik megfelelő iránymutatást adnak az adott problémával kapcsolatban.

Előfordulhat, hogy a falszerkezet sókárosodást szenvedett. Ilyenkor fluátozásra, vegyi sókezelésre is szükség lehet. A só a levegőből is ki tudja nyerni a vizet, ezért mindenképp kell ezzel a problémával is foglalkozni.

Profi szakemberek segítenek az acéllemezes szigetelésben

utólagos falszigetelés, Acéllemez szigetelés

Megéri hozzánk fordulni a lemezes szigetelésért, ugyanis kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk ezen a területen. A hatékony, látványos végeredményhez a rutin mellett professzionális technikai háttérre is szükség van. Többek között ez is a birtokunkban van, így minőségi, precíz munkát végzünk az acéllemezes szigetelés során.

Tegye élhetővé az otthonát, szabaduljon meg a rossz hőszigetelés okozta terhektől, ehhez csak hozzánk kell fordulnia! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról.

Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.