Aljzatszigetelés régi házakhoz

aljzatszigetelés, pinceszigetelés, utólagos aljzatszigetelés, vízszigetelés

Aljzatszigetelés rendelhető padlóhoz vagy pincéhez. Az ingatlan talajjal érintkező részét sem szabad elhanyagolni, ha a szigetelés kerül szóba. Mi elvégezzük ezt a munkát is megbízhatóan.

Az aljzat nem más, mint a padlószint alatti réteg, illetve ha az ingatlan rendelkezik pincével, akkor a pince alatti réteg, egybefüggő beton felület. Ezt a réteget is ajánlott szigetelni, mert könnyen az ingatlan gyenge pontja lehet. A beton alatt már maga a talaj található, tehát a talajnedvesség, a talajpára mind átjuthat a beton rétegen keresztül az ingatlan belsejébe. Az aljzatszigetelés azonban képes megakadályozni, hogy a nedvesség bejusson és kárt tegyen az ingatlanban, egyúttal pedig a hő megtartását is segíti. Padlófűtésben gondolkodó tulajdonosoknak is jó döntés.

Az aljzatszigetelés több rétegben történik, aminek során korszerű alapanyagokból készül olyan szigetelés, ami hőtartó, vízszigetelő is tud lenni. Az aljzatszigetelés sok esetben a régi házaknál merül fel igényként. A régi építésű ingatlanoknál nem volt szokás a padló szigetelése, ezért azokat utólag pótolni kell és lehet is. Ahol pince is van, ott érdemes a padlót a pince fölött és az aljzatot is leszigetelni, ezzel dupla védelmet lehet kialakítani. Komfortosabb, energiatakarékosabb is lesz a ház, arról nem is beszélve, hogy megnő az értéke és az élettartama is.

Az aljzatszigetelés utólagos elvégzéséhez ellenőrzésre van szükség. Fel kell mérni az aljzat és a falak állapotát, megállapítani, hogy van e valamilyen régi szigetelés, nedvesség van e a falakban. Maga az aljzatszigetelés kivitelezése elkészül napok alatt is, nem akadályozza hosszú távon a lakók életét.

Az aljzatszigetelésben és az utólagos pinceszigetelésben is gyors, de mindig precíz munkát tudunk a hozzánk forduló ügyfeleknek biztosítani. Ha aktuális egy ilyen jellegű munka Önnél, akkor keressen minket bizalommal! Az ingatlana állapotának megóvása érdekében rendelje meg az aljzatszigetelést minél előbb! Miután kapcsolatba lépett velünk, felkeressük és ajánlatot készítünk Önnek a várható költségekről.