Aljzatszigetelés, amelytől a régi ingatlanok is visszakapják értéküket

alap injektálás, aljzatszigetelés, utólagos aljzatszigetelés

Az aljzatszigetelésnek sokkal fontosabb szerepe van, mint gondolná. Adja vissza a régi ingatlan értékét, keressen bennünket a szakszerű kivitelezésért!

Az aljzatszigetelés fontosságáról

Amikor a szigetelés fontossága szóba kerül, az emberek elsősorban a tetővel és a homlokzattal kapcsolatban hangsúlyozzák ezt ki. Az aljzatszigetelés valahogyan mindig kimarad erről a listáról, pedig legalább ugyanolyan lényeges tényező, mint az említettek.

Alapvetően tisztázni kell azt, hogy az ingatlanok energiaveszteségének valamennyi része a talaj felé távozna. Ha nincs megfelelő szigetelés, és az aljzat vízszigetelése is problémás, úgy igen hamar komoly szerkezeti károkkal lehet számolni, arról nem beszélve, hogy még az ingatlan komfortjával is gondok lehetnek.

A szakszerűen, körültekintően kivitelezett aljzatszigeteléssel tehát éves szinten jelentős összegeket lehet megspórolni, elég csak a számlákra vagy akár a ház karbantartására gondolni. A mostani energiaárak mellett mindenképp oda kell figyelni az ilyen tényezőkre is, mint az aljzat.

Különösen a régebbi típusú ingatlanoknál lehet probléma az aljzat vízszigetelésével kapcsolatban. Nem célszerű várni a munkálatokkal, mert az idő előrehaladtával a költséges károk elkerülhetetlenek, amik nagy mértékben megterhelhetik az érintettek pénztárcáját.

Aljzat szigetelés utólag

aljzat szigetelés utólag

Az utólagos aljzat szigetelés a leghatékonyabb megoldás a súlyos, drága szerkezeti károkkal szemben. Az eljárásnak köszönhetően jelentős mértékben lehet növelni egy régebbi ingatlan értékét is.

Az általunk kínált lehetőséggel meggátolhatja, hogy a talajnedvesség utat törjön az ingatlanban. A víz sok problémát eredményez, amiket senkinek sem kell bemutatni. Ebből a szempontból különösen kritikus az őszi és téli időszak, amikor még nagyobb kockázatokkal lehet számolni.

Ha megtörténik az aljzat szigetelés utólag, az ingatlanban élők megfelelő védelmet kaphatnak a talajnedvességgel szemben, így a saját személyes értékeik sem mehetnek tönkre, amiket a házban tárolnak.

Az aljzatszigetelés visszaadja a maximális komfortérzetet, és a hőmérsékletre sem lehet panasz. Ezután már nem lesz nehéz az ingatlan fenntartása, mert a talajvíz útjának elzárásával sok problémát lehet megoldani egyszerre.

Padlófűtés? Gondoljon az aljzat vízszigetelésére!

Amikor régi ingatlanok korszerűsítése történik, előtérbe kerülhet a padlófűtés igénye is. Ez szintén hozzájárul  a tökéletes komfortérzet megteremtéséhez, hiszen sokkal kellemesebb egy fűtött padlóburkolatra lépni.

Mielőtt megtörténne a kivitelezés, mindenképp foglalkozni kell utólag az aljzat szigeteléssel. Talán nem kérdés, hogy milyen nagy károkkal lehet számolni akkor, ha a padlófűtést eléri a talajvíz. Az eljárással ezt a kellemetlenséget lehet elkerülni, a padlófűtés elemei, rendszere maximális védelmet kaphatnak a talajvízzel szemben, ezzel jelentős összegeket megspórolva.

aljzat szigetelés utólag

Az aljzatszigetelés után nincs szükség a hibaelhárításra, felújítás megismétlésére, az ingatlan alkalmas lesz a lakhatáshoz. Hosszú éveken át gondoskodni fog az ott élők kényelméről, megéri belevágni a kiviteleztetésbe.

Ehhez megtalálta a megfelelő szakembereket. Mindenünk megvan ahhoz, hogy minőségi, szakszerű munkát végezzünk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel.

Precízek, pontosak vagyunk, mindenre odafigyelünk, hiszen egy ilyen megbízásnál számítanak az apróságok is. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.