Kapcsolat, elérhetőség

Telefon: 06(70) 520-66-63 (hétvégén is hívható)
 Díjtalan hívás csak H-P, 8-18 között
Ingyenesen hívhat minket! Információk...

E-mail: info@bonasi.hu
< További elérhetőségek, kapcsolat >

Utólagos falszigetelés

Utólagos falszigetelést országosan vállaljuk acéllemez behelyezéssel vagy injektálással, pinceszigetelés, penész vagy dohszag megszüntetés, akár családi ház vagy templom, magán és közületek részére... < Tovább >

Többi tevékenységünk

Teljes körű lakásszerviz, felújítási munkák, villanyszerelés, dugulások, beázások megszüntetése, térkövezés, burkolás, tetőterek beépítése, víz és csatornavezetékek kiépítése, mosdó vagy kád beépítések ... < Tovább >

Pinceszigetelés és aljzatszigetelés

Pinceszigetelés:

A falak vegyi úton való szigetelése falszárító vakolatok szórása a falszerkezetekre, aljzatokra és teraszokra.

pincék szigetelése, pinceszigetelés
pinceszigetelés

Aljzatszigetelés (fenékszigetelés):

aljzatszigetelés, fenékszigetelés

Óvja pincéjét is!

Óvja pincéjét is! Házaink fontos tere a pince, ahol nemcsak régi tárgyainkat őrizzük, hanem esetleg gyümölcsöket, krumplit, egyéb élelmiszereket. Az év folyamán sok olyan tárgy lekerül oda, amit még nem szeretnénk kidobni, de csak idényszerűen használunk (sílécek, szánkók, kerti medence stb.). Ha tartósan víz éri őket, igen hamar tönkremennek, nem kis bosszúságunkra. Ezért is fontos ellenőrizni pincénk szigetelését.

Ennél a pontnál számíthat segítségünkre! Pincék vízszigetelését is vállaljuk szakszerűen, és rövid határidővel! A vizes, sötét helyek köztudottan melegágyai a penésznek és egyéb egészségre káros kellemetlenségeknek. A penész eltávolítására léteznek ugyan tüneti kezelések, ám ezek a probléma gyökerét nem oldják meg. Amint vizesedést észlel pincéjében vagy a ház bármely részén, ne habozzon, kérje szakembereink segítségét!

Modern felszereléseinkkel és korszerű eljárásokkal sietünk az Ön segítségére pince vízszigetelése esetén is! Nézzen szét weboldalunkon, és ismerje meg szolgáltatásaink részleteit!

Utólagos pinceszigetelés: ne vegye félvállról!

Utólagos pinceszigetelés: ne vegye félvállról!

Egy pincét sok mindenre lehet használni: termények tárolására, raktárnak, de akár házi fitness termet is kialakíthatunk benne. A gond akkor jelentkezik, ha a pince szigetelése nem megfelelő. Ilyenkor vizesedő falakat, nyirkos, dohos levegőt tapasztalunk, és megjelenik a penész is.

Az utólagos pinceszigeteléssel ezek a problémák könnyen orvosolhatóak. Érdemes minél előbb megbízható szakemberre bízni a munkálatok elvégzését, hiszen a halogatással egészségünket veszélyeztetjük, de a költségeinket is fölöslegesen növeljük. Egy tisztességesen szigetelt pincével a fűtési költségeknek akár a 30%-át is megtakaríthatjuk!

Ott, ahol nem megfelelő a vízelvezetés vagy a vízszigetelés, legelőször a sarkokban és az éleken tapasztalunk nyomokat - beázás, púposodó, málló vakolat, penész elterjedése.

A körülményeknek és lehetőségeknek megfelelően, az utólagos pinceszigetelés történhet injektálással, kívülről vagy pedig belülről. Kérje ki szakembereink véleményét, és cselekedjen időben!

Ne feledkezzen meg az aljzatszigetelésről!

Ne feledkezzen meg az aljzatszigetelésről!

Régi házban lakik? Éppen most építkezik? Szeretne spórolni a fűtésszámlán? Akkor ne feledkezzen meg az aljzatszigetelésről! Az aljzatszigetelés elsősorban két remek tulajdonság miatt ajánlott, jobb hőtartás szempontjából, valamint a lépészaj csökkentése miatt is kedvező.

A téli időszakban a földszinten található helyiségekben jelentős mértékben távozik a szoba melege az aljzat irányába, így több fűtéssel érhetjük el ugyanazt a hőmérsékletet, mint amit aljzatszigeteléssel könnyedén biztosíthatunk. De a különbség nem csak számokban kifejezhető, akár a mindennapok során saját magunk is érzékelhetjük!

Míg a földszinten a hőmegtartás az elsődleges szempont, addig az emeleten a lépészaj miatt érdemes igénybe venni az aljzatszigetelést. Ez a módszer segít abban, hogy kevésbé kelljen óvatoskodva élni az életünket, mégse zavarjuk az egy emelettel lejjebb tartózkodó embereket.

Minőségi aljzatszigetelésért forduljon Ön is hozzánk! Kollégáink segítenek, hogy Ön is kihasználhassa a módszer előnyeit!

Pár szó a fal szigetelés kapcsán

A legmegbízhatóbb utólagos falszigetelés

A speciálisan hullámosított, krómmal ötvözött rozsdamentes acéllemez a legmegbízhatóbb utólagos falszigetelés: rendkívül tartós és ellenálló, a víz nem tud áttörni rajta. Az acéllemezes vízszigetelés előnye hosszú távú megbízhatósága, hátránya a minimális bontási munkálat, emellett fontos tudni, hogy ez a típusú utólagos falszigetelés más módszerektől eltérően „kézzel fogható” megoldás.


Vízszigetelés egész évben

Az utólagos fal szigetelés, pincék vízszigetelése télen / nyáron kivitelezhető. Egy átlagos családi ház falszigetelése 1-2 nap alatt elvégezhető!


Ingyen beszélgetési lehetőség

2011. március 19-től teljesen ingyenesen is tud hívni minket 8-18 óra között ennek a weboldalnak a segítségével.
< További információk >


Oldal ajánlása

Írja be az e-mail címet, ahova az oldalajánlást küldi


Az utólagos falszigetelés „működése”

A vízszigetelés során az acéllemezekkel elvágjuk a felszivárgó talajvíz útját. A lemezek korrózióvédettek és speciális vágóélük van, így gond nélkül be lehet préselni őket a téglasorok közé. Az acéllemezes utólagos falszigetelés a fal teljes keresztmetszetén áthatol, nincs szükség falbontásra. Az utólagos falszigetelés után a fal már nem kap vízutánpótlást, így az épület természetes párolgással száradni kezd.

Penészednek a falak?

A nem megfelelő vízszigetelés is okozhatja, nézesse meg az épületet szakemberrel. Az utólagos falszigetelés megoldást jelenthet a problémára.

Facebook
Blogger