Kapcsolat, elérhetőség

Telefon: 06(70) 520-66-63 (hétvégén is hívható)
 Díjtalan hívás csak H-P, 8-18 között
Ingyenesen hívhat minket! Információk...

E-mail: info@bonasi.hu
< További elérhetőségek, kapcsolat >

Utólagos falszigetelés

Utólagos falszigetelést országosan vállaljuk acéllemez behelyezéssel vagy injektálással, pinceszigetelés, penész vagy dohszag megszüntetés, akár családi ház vagy templom, magán és közületek részére... < Tovább >

Többi tevékenységünk

Teljes körű lakásszerviz, felújítási munkák, villanyszerelés, dugulások, beázások megszüntetése, térkövezés, burkolás, tetőterek beépítése, víz és csatornavezetékek kiépítése, mosdó vagy kád beépítések ... < Tovább >

Precíz lakásszerviz, szárazépítészet, épületgépészet

Garanciával vállaljuk:
Lakásszerviz: villanyszerelés, csőtörések, dugulások elhárítása, beázások megszüntetése, lefolyóvezeték cseréje, javítása, wc tartály, mosdó, kád, zuhanyzó, csaptelepek, szifonos és más berendezési tárgyak, stb. kiépítések, javítások.  - Elsősorban Pest megye

Fűtés , villanyszerelés (épületgépészet)
Ivóvíz és szennyvíz csatornarendszer kiépítése, bekötése
Házak-lakások teljes körű felújítása
Tetőterek beépítése
Térkövezés - Mediterrán burkolás
Gyepszőnyeg lerakás gondozás
Öntöző rendszer telepítése - tervezéseVálassza precíz lakásszervizünket!

Válassza precíz lakásszervizünket!

Aki önálló háztartást tart fenn, tisztában van vele, hogy mennyi probléma adódhat egy átlagos hétköznapon is akár! Helyiségekre bontva számtalan meghibásodási forrást találhatunk, az eldugult WC-től kezdve, a meghibásodott vezetékeken át, a rövidzárlatig és csőtörésig, hosszú a lista. A precíz lakásszerviz kereteiben azonban minden gondunkra azonnali megoldást kaphatunk! Ugyanis bármilyen hiba is merüljön fel, a mielőbbi elhárítása elsődleges szempont! Azonban egy dugulás, vagy vezetékprobléma megjavításához semmiképpen sem érdemes önállóan nekiállni, hacsak nincs szakirányú végzettségünk! Inkább bízzuk a precíz lakásszervizre!

Problémák egész évben előfordulhatnak, és ahogy a mondás is tartja, olykor csőstül jön a baj! Hiszen nem ritka eset, hogy egy gond másikakat vonz be. Például egy beázás könnyedén kárt tehet az elektromos vezetékekben is, míg egy makacs dugulás akár csőtöréshez is vezethet! A precíz lakásszerviz azonban minden gondot megszüntet, így nem kell aggódnunk a következmények miatt sem!

Ha az imént felsoroltak közül bármilyen probléma üti fel a fejét otthonában, bízza ránk a munkát!

Pár szó a fal szigetelés kapcsán

A legmegbízhatóbb utólagos falszigetelés

A speciálisan hullámosított, krómmal ötvözött rozsdamentes acéllemez a legmegbízhatóbb utólagos falszigetelés: rendkívül tartós és ellenálló, a víz nem tud áttörni rajta. Az acéllemezes vízszigetelés előnye hosszú távú megbízhatósága, hátránya a minimális bontási munkálat, emellett fontos tudni, hogy ez a típusú utólagos falszigetelés más módszerektől eltérően „kézzel fogható” megoldás.


Vízszigetelés egész évben

Az utólagos fal szigetelés, pincék vízszigetelése télen / nyáron kivitelezhető. Egy átlagos családi ház falszigetelése 1-2 nap alatt elvégezhető!


Ingyen beszélgetési lehetőség

2011. március 19-től teljesen ingyenesen is tud hívni minket 8-18 óra között ennek a weboldalnak a segítségével.
< További információk >


Oldal ajánlása

Írja be az e-mail címet, ahova az oldalajánlást küldi


Az utólagos falszigetelés „működése”

A vízszigetelés során az acéllemezekkel elvágjuk a felszivárgó talajvíz útját. A lemezek korrózióvédettek és speciális vágóélük van, így gond nélkül be lehet préselni őket a téglasorok közé. Az acéllemezes utólagos falszigetelés a fal teljes keresztmetszetén áthatol, nincs szükség falbontásra. Az utólagos falszigetelés után a fal már nem kap vízutánpótlást, így az épület természetes párolgással száradni kezd.

Penészednek a falak?

A nem megfelelő vízszigetelés is okozhatja, nézesse meg az épületet szakemberrel. Az utólagos falszigetelés megoldást jelenthet a problémára.

Facebook
Blogger